VADBE TELOVADNICA

 
OSEBNO TRENERSKI PRISTOP

Poleg splošnega boljšega počutja naših strank nam največ pomeni zadovoljstvo ob doseganju zastavljenih vadbenih ciljev, zato se strankam individualno posvetimo s sestavo trening plana, ki bazira na vadbenih ciljih in telesnih sposobnostih posameznika. Usmerjamo, vodimo, motiviramo, prilagajamo treninge, svetujeo o prehrani in beležimo napredek z meritvami telesne sestave.  Z željo posameznika pripeljati do želenega cilja, v trening plan vnašamo naslednje ključne tipe treningov:

VADBA Z UTEŽMI je nepogrešljiv tip treninga pri preoblikovanju telesa in hujšanju

BODY PUMP

predstavlja izvirno vadbo z utežmi, ki krepi celo telo. Je vadba, ki omogoča najhitrejšo pot do popolne postave, izgube odvečne maščobe in oblikovanja telesa. 60 minutna vadba skozi najučinkovitejše fitnes vaje, kot so počepi, potiski, dvigi in upogibi, poskrbi za trening vseh glavnih mišičnih skupin. Body pump oblikuje in tonizira mišice, izboljšuje splošno telesno pripravljenost in moč, izboljšuje gostoto kostnega tkiva, omogoča porabo do 600 kalorij na uro vadbe ter daje pozitivno občutenje telesa in duha. Vadba je primerna tako za moške kot ženske!

KARDIO VADBA krepi srčno žilni sistem in poskrbi za odlično izgorevanje maščob

BODY ATTACK

je enostavna športno-atletsko obarvana vadba za trening telesne moči in vzdržljivosti. Visoko energijska vadba kombinira atletske aerobne gibe z vajami za moč in stabilizacijo. Dinamična, vendar gibalno dokaj preprosta vadba, vas bo ob motivacijski glasbi in strokovno usposobljenih inštruktorjih pripeljala do izboljšane pljučne ter srčne kapacitete, telesne pripravljenosti, koordinacije in moči ter bolj oblikovanega telesa. Energična vadba vas bo zasvojila že na prvi pogled.

BODY STEP

je energična step vadba, ki vas bo navdihnila z občutkom svobode in življenja. Ob uporabi po višini nastavljivega stepa (stopničke) in ob preprostih gibih na, preko in okoli stepa, boste izredno motivirani, za kar bodo poskrbeli skrbno izbrana glasba, kobinacija gibov in energije polni inštruktorji. Kardio bloki bodo pognali sisteme za porabo maščob v visoke prestave. Za tem sledijo bloki vadbe namenjeni oblikovanju telesa. Vadba se izvaja v dveh trening formatih, ki jih inštruktor prilagaja glede na želje skupine. Tako klasičen kot atletski format treninga bo poskrbel, da boste vadbo zapustili z občutkom napredka.

BODY JAM

je kardio vadba, ob kateri se lahko prepustite senzaciji plesa. Zasvajajoča fuzija zadnjih plesnih stilov in najbolj vročih glasbenih zvokov, vas popelje v svet zabave ter dobrega treninga. Funky inštruktor vas bo v 55 minut trajajoči vadbi naučil stilnega plesnega gibanja. Torej, zasedite prvo vrsto, predajte se plesu in se počutite kot na najbolj divji zabavi že sredi popoldeva.

MyShape

je zabaven trening krepitve mišic celotnega telesa, s poudarkom oblikovanja trupa, nog in zadnjice. Enostavna vadba z visoko kalorijsko porabo je primerna tako za začetnike kot že trenirane posameznike. Da boste lažje zdržali neomejeno število ponovitev počepov, izpadnih korakov in trebušnjakov, pa bodo poskrbeli simpatičeni inštruktorji. 

VISOKO INTENZIVNI INTERVALNI TRENING je najhitrejša in najučinkovitejša pot do lepo oblikovanega telesa. Kljub rahlo zastrašujočemu imenu vas dejstvo, da telo po tovrstnem treningu porablja kalorije tudi do 72 ur po treningu, prav gotovo prepriča, da vadbo vnesete v tedensko rutino.

GRIT

je visoko intenzivni intervalni trening (HIIT). Gre za kratke, a visoko intenzivne treninge, ki kombinirajo dvigovanje uteži in pliometrične vaje, katerih posledica je popoln trening telesa. Močno izboljšajo aerobno kapaciteto, moč in mišično vzdržljivost, pospešijo metabolizem ter povečajo eksplozivnost. Naj vas 30 minutni format ne zavede! Trening v malih skupinah, oz. tim trening pod nadzorom in motiviranjem trenerja ter ostalih članov tima, premika meje vaše zmogljivosti. Postali boste super fit – super hitro.

TRENING TRUPA predstavlja osnovo vsem nadaljnim treningom

MyCore

je vadba namenjena krepitvi trupa. Trening bazira na kombinaciji funkcionalnih in izolativnih vaj trebušnih in hrbtih mišic ter mišic ramenskega obroča in predela okoli bokov. Vadba je primerna tako za začetnike kot že trenirane posameznike. Krepitev trupa predstavlja osnovo za vse nadaljne treninge, zato je MyCore vadba priporočlljivo umestitit v svoj tedenski trening plan. Poleg lepše oblikovanega trupa boste doprinose funkcionalno zasnovane vadbe občutili pri opravljanju vsakodnevnih opravil, predvsem z manj možnosti poškodb in večjem občutku moči trupa. Vadba poteka 30 minut.   

BODY & MIND je umirjen pristop treninga za krepitev telesa in duha

PILATES je celostna telesna vadba, ki nosi poudarek na težje dostopnih, manjših in šibkejših mišicah, ki pripomorejo k pravilni in zdravi telesni drži, krepitvi mišic in kardiovaskularnega sistema, izboljšani telesni pripravljenosti in koordinaciji, ter bolj poudarjenemu samozavedanju. Trening vključuje vaje za moč, raztezanje in dihanje. Vadba je primerna tudi za rehabilitacijo po poškodbah. Podlaga vsej vadbi je treniranje telesnega centra, ki zajema mišice spodnjega dela trupa: medeničnetrebušne in hrbtne. Vse vaje se izvajajo počasi in tekoče, z upoštevanjem pravilnega dihanja. Tak način vadbe je blagodejen tako za mišice kot tudi za členke. Pilates zajema okoli 500 različnih vaj, ki služijo krepitvi in raztezanju mišic.

JOGA je družina starodavnih hindujskih duhovnih urjenj, pri kateri z dihalnimi vajami, telesnimi položaji oz. asanami in mentalnim osredotočanjem dosežemo telesno in duševno uravnovešenost. Predstavlja znanje o naravi, človeku in življenju. Dan danes postaja vse bolj priljubljena, saj za razliko od konstantega hitenja in stresa, postavlja na prvo mesto človeka, njegovo zdravje in osebnostno zadovoljstvo ter napredek. Joga je gibanje in je učenje. Je trening za večjo moč, boljšo fleksibilnost in vsakodnevno funkcionalnost telesa in uma. Je pavza za možgane ter čas za umiritev duha. Uči nas kontrole nad umom in telesom. Joga je balzam za dušo. Ker so hiter življenski tempo in pomanjkanje časa zase postali del naših vsakdanjikov, se prej ko slej srečamo s preutrujenostjo tako telesa kot glave. Na jogi poskrbimo, da si vzamete čas in se umirite, začutite svoje telo, ga okrepite, raztegnete

PRIJAVA NA POČITNIŠKO VARSTVO IN VADBE

KONTAKT

info@mygym.si
+386 (0)51 325 156
  • Facebook - Black Circle

NASLOV

Zabretova ulica 1 1000 Ljubljana Slovenia

©2017 BY MYGYM.