VADBE ZA MAMICE PO PORODU, OTROKE in DRUŽINSKI TERMINI

Zavedamo se časovne stiske današnih družin, težav z iskanjem varstva za svoje otroke in na drugi strani viška energije, ki ga premorejo naši malčki. V želji, da aktivnih postane čim več družin, smo pripravili posebne programe, ki bodo vam in vašim otrokom omogočile gibanje pod eno streho.

POPORODNA VADBA MAMI in DOJENČEK

Drage mamice!

Naj vam najprej čestitamo ob srečnem dogodku in vam z dojenčkom zaželimo le vse najboljše! Ker nosečnost in porod močno vplivata na žensko telo, se mame po rojstvu pogosto soočamo z oslabelimi mišicami medeničnega dna, diastazo rektusov, bolečinami v križu in odvečno težo. Največ pozornosti mamice ponavadi posvečamo ravno odvečnim kilogramom, prave nevarnosti ostalih posledic nosečnosti pa se niti ne zavedamo. Ne skrbite, odvečni kilogrami bodo odpravljeni takoj, ko se boste temu lahko varno posvetile. Predpogoj za tako zelo željene treninge, kakršnih ste bile vajene pred porodom je, da okrepite trebušne mišice in mišice medeničnega dna, ki bodo varovale organe in jih ohranile na pravem mestu v telesu. Tukaj smo, da vam na poti do tega pomagamo, z izbiro pravih vaj, osebnim pristopom in tono motivacije. Začele bomo počasi in ko bo vaše telo pripravljeno, imamo za vas treninge, ki vas bodo pripeljali do zastavljenih ciljev!  

KAKO POTEKA VADBA?

Ob prvem obisku opravimo pregled razmika trebušnih mišic ter na podlagi tega in željenih ciljev za posameznico pripravimo plan vadbe. Vadba poteka enkrat ali dvakrat tedensko v majhni skupini (največ 8 mamic). Najboljše pa je to, da za vadbo ne rabite iskati varstva, saj svoje štručke lahko pripeljete s seboj. Lahko da bodo vadbo prespali, se veselo kobacali ali pa se odrezali kot super partner za trening.

UČINKI VADBE

  • Krepitev mišic medeničnega dna

  • Krepitev trebušnih mišic

  • Zmanjšanje bolečine v križu

  • Zmanjšan obseg trebuha

  • Zmanjšanje telesne teže

  • Boljša splošna telesna kondicija

 

PROSTOR ZA VADBO

Vadba poteka v prijetnem svetlem prostoru, s temperaturo primerno prisotnosti dojenčkov. Tudi tla so čista in mehka, da se bodo vaši malčki lahko varno gibali po prostoru. Na voljo je tudi prostor za dojenje, kavo ali čaj ter obvezen klepet in izmenjavo izkušenj mamic.

KDAJ LAHKO PRIČNETE Z VADBO?

Z vadbo lahko pričnete 6 tednov po porodu, oz. po prvem opravljenem ginekološkem obisku.

KAJ POTREBUJETE ZA VADBO?

Udobna športna oblačila, zadostno količino vode za hidracijo in željo, da telo čim prej spravite nazaj v stanje pred nosečnostjo.

TERMINI VADBE

Torek in četrtek od 9.30 do 10.30

VADBA ZA OTROKE

MyJunior

Je otrokom približan in prilagojen način vadbe, ki predstavlja preplet igre in treninga. Vadba je namenjena vsem otrokom, ki se radi gibajo in se med gibanjem zabavajo. Trening bo otroku omogočil:

• da se že v zgodnjih letih seznani z zdravim načinom življenja,

• da se nauči pravilnih gibalnih vzorcev, ki ga bodo pripravili na izzive, tako športne kot tudi umske,

• razvoj sposobnosti osredotočanja,

• razvoj stabilizacije trupa in sklepov,

• razvoj koordinacije v prostoru,

• igro in zabavo.

POLETNI TERMINI VADBE

PON, SRE in PET od 9.00 do 10.30

 

VADBA ZA CELO DRUŽINO ob istem terminu in ločenih dvoranah 

MyFAMILY

Je istočasno organizirana vadba za otroke in starše v ločenih dvoranah. Odlično izkoriščen čas za celo družino!

Vadba za starše temelji na funkcionalnem treningu v gym-u, kjer s kombinacijo vadbenih elementov krepimo splošno fizično pripravljenost telesa, povečujemo moč, vplivamo na izboljšano gostoto kostnega tkiva, ohranjanje mišične mase, izgubo odvečnih kilogramov in izboljšanje zdravja. Treningi se izvajajo v majhni skupini z osebnim trenerjem in so prilagojeni posameznikovi fizični pripravljenosti in željenemu cilju.

Vadba za otroke MyJunior poteka v majhnih skupinah v prijetni dvorani. Skozi elementarne igre otrokom pribljižamo veselje do gibanja in skrbimo tako za mentalni kot fizični razvoj. Vadba bo pripomogla k boljšemu razvoju otrokove koordinacije, orientacije, ravnotežja, gibljivosti, eksplozivnosti, hitrosti in jih pripravila na pravilno rokovanje z bremeni. Otroci se bodo naučili teamskega vzdušja, velik vpliv vaj bo viden tudi pri izboljšanem branju, pisanju ter ostalih kognitivnih sposobnostih otrok. Ker vadba MyJunior temelji na igri, jo otroci proprosto obožujejo. 

TERMINI VADBE

Torek in četrtek od 17.00 do 18.00

PRIJAVA NA POČITNIŠKO VARSTVO IN VADBE

KONTAKT

info@mygym.si
+386 (0)51 325 156
  • Facebook - Black Circle

NASLOV

Zabretova ulica 1 1000 Ljubljana Slovenia

©2017 BY MYGYM.